Massagens forløb

Vi gør alt for at en massage hos Aarhus – Thai Wellness skal være en god oplevelse for alle og til en god pris, derfor er der nogle simple regler du skal følge.

Når du / I bestiller, f.eks. en eller 2 timer, er det den samlede behandlingstid, fra du kommer ind i behandlingsrummet til det forlades igen.  Den næste gæst har også bestilt tid.

Massage
Massage in Aarhus Thai Wellness

Kom gerne 2-3 minutter i god tid, men heller ikke mere.

Du bliver vist ind i massagerummet, massøren spørger til om der er nogle bestemte ønsker og fortæl endelig hvis du har problemer der skal have ekstra opmærksomhed eller områder hvor massøren skal være forsigtig, f.eks. sår eller skader.

Nu får du et par minutter til at blive klar og ligge dig tilrette på briksen.

Massagen er opdelt i 3 faser. Vi starter med en opvarmning af musklerne. Den egentlige massage der tilpasses dine ønsker og behov. Til sidst en afslutning, der får dig igang igen.

Når selve massagen er færdig får du tid til at komme op, få tøj på og du får lidt at drikke til at erstatte den væske du har tabt under behandling. Herefter forlades massagerummet, så vi kan gøre det klart til den næste gæst.

Bad
Ønsker du at få et hurtigt bad før eller efter massagen, så husk at meddel dette til massøren før massagen starter. Tiden til bad går fra massagetiden.  Kommer du lige fra arbejde, så bed om et hurtigt bad før massagen, det er rart for både dig og massøren. – Skriv det gerne i bestillingen.